Ramenwasser nodig? Glazenwasser Fermclean is uw professionele ruitenwasser (tot 40 km buiten Leopoldsburg)

0468 178 330

Ramenwasser met respect voor het milieu

Ramenwasser nodig? Schoonmaakbedrijf Fermclean (Leopoldsburg) biedt professionele reinigingsdiensten zoals glazenwasserij en algemene schoonmaak aan particulieren, horeca, bedrijven en kantoren in Limburg en de Kempen.

(Mol, Geel,Meerhout, Westerlo, Ham, Tessenderlo, Lommel, Ham, en verder!)

Wat als we zeiden dat we uw ramen en zonnepanelen perfect kunnen schoonmaken zonder chemicaliën? Dat klinkt als een loze belofte, maar dankzij het speciale schoonmaaksysteem Osmose garanderen wij steevast een kristalheldere reiniging.


Bij onze schoonmaakservice gebruiken we het reinigingssysteem met osmosewater. Dit garandeert een snelle en grondige schoonmaak met 99,98% puur water, zonder gebruik van chemicaliën. Het is een milieuvriendelijke oplossing, die alles laat glimmen als een spiegel. Een perfecte kuistechniek voor glas, ruiten, kozijnen, gevelplaten, rolluiken, zonnepanelen ... Meer nodig dan enkel een ramenwasser? Bekijk dan ook onze specialisaties

Ramen wassen: ruitenwasser


Wij reinigen alles om en rond uw huis of bedrijf van A tot Z

Wij voeren alle werken uit van groot tot klein voor particulieren en bedrijven. Doe extra voordeel wanneer u kiest voor het totaalconcept van de reiniging van uw bedrijf of woning! 

Professionele ramenwasser voor heldere ruiten! 

Heeft u een groot oppervlak dat gereinigd moet worden? Met onze osmosemethode garanderen we een doeltreffende en grondige reiniging van al uw ramen, groot of klein, zonder het milieu te belasten!

De techniek is heel simpel. Het stromend water gaat door een systeem dat voorzien is van verschillende complexe filters. Het resultaat is kristalhelder water,vrij van onzuiverheden. Wij wassen uw ruiten dus met pure H2O!

Bent u op zoek naar een professionele en ecologische ruitenwasser / glazenwasser / ruitenwasser?


Neem contact op met Fermclean uit Leopoldsburg voor een vrijblijvende offerte. Dat kan via e-mail, telefoon of het contactformulier.
Wij zijn actief tot 40km buiten Leopoldsburg in regio Kempen & Limburg (Mol, Geel,
Meerhout, Westerlo, Ham, Tessenderlo, Lommel, Ham,  etc!)

Ecologisch verantwoorde reiniging? Neem vrijblijvend contact op met Fermclean voor een vrijblijvende offerte op maat!