Fermclean: Reiniging zonnepanelen, schoonmaak daken,veranda’s, terrassen en ontmossen regio Mol, Geel, Tessenderlo, westerlo, Lommel, Meerhout en erbuiten.

0468 178 330

Fermclean in het Limburgse Leopoldsburg heeft als toegewijd schoonmaakbedrijf meerdere hoofdactiviteiten en specialisaties zoals ramenwasser, zonnepanelen reinigen, daken schoonmaken en ontmossen, veranda's poetsen & terras reinigen en onderhoud.

Schoonmaak en reinigen van zonnepanelen - Westerlo, Mol

Zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen blijven alleen economisch interessant als ze goed  onderhouden worden. Laat ze daarom minimaal een of twee keer per jaar reinigen, zodat ze hun rendement behouden. Dan kunnen ze het meeste zonlicht opnemen en verdient u de installatie en jaarlijkse schoonmaak vanzelf terug.

Dakreiniging en dak ontmossen - Geel, Meerhout

Daken schoonmaken en ontmossen

Bij ons kunt u terecht voor het reinigen en ontmossen van het dak van uw woning of bedrijfspand. We brengen na de schoonmaak ook een beschermingslaag aan om terugkerende vervuiling preventief tegen te gaan.

Veranda reinigen en poetsen - Tessenderlo, Ham

Veranda’s poetsen

Ook voor veranda's, dakkoepels, dakramen en rolluiken of poorten draaien wij onze hand niet om. We reinigen niet enkel de ramen, maar zorgen ervoor dat alles glanst, van boven tot onder. Onze zelfwerkende patroon met jarenlange ervaring vindt persoonlijke service uiterst belangrijk en we gaan dan ook voor 100% tevredenheid.

Terrasonderhoud en reiniging - Geel, Westerlo

Terras reinigen en onderhoud

Laat uw terras reinigen / onderhouden en ga met een schitterend terras het voorjaar in! Met Fermclean geniet je nog meer van uw tuin en/of terras na onze ecologische reiniging

Wij reinigen alles om en rond uw huis of bedrijf van A tot Z

Wij voeren alle werken uit van groot tot klein voor particulieren en bedrijven. Doe extra voordeel wanneer u kiest voor het totaalconcept van de reiniging van uw bedrijf of woning!


Op zoek naar professionele schoonmaakservice in Limburg? Bel naar Fermclean! Wij zijn actief tot ongeveer 40Km rond Leopoldsburg. Bvb Mol, Geel, Balen, Ham, Tessenderlo, Westerlo, Lommel, Meerhout etc! 

Reinigen van zonnepanelen

Het belang van goed gereinigde zonnepanelen

Nadat u destijds koos voor de economisch & ecologisch interessante investering van zonnepanelen, onderhoud u deze best op regelmatige basis voor het beste rendement ervan.

Laat u zonnepanelen daarom best minimaal éénmaal per jaar reinigen & controleren om uw hoog rendement te behouden. Zo nemen ze het meeste licht op & betaalt het de installatie en reiniging ervan vanzelf terug.

Hoe reinigen we uw zonnepanelen? Met schoonmaaksysteem Osmose
Dit systeem reinigt de zonnepanelen snel en grondig.
Drie van de belangrijkste redenen waarom wij voor osmose kiezen:

* milieuvriendelijke oplossing
* bevat geen chemicaliën
* 98% zuiver van verontreiniging

Dak schoonmaken en ontmossen 


Als zelfwerkend patroon vinden we persoonlijke service belangrijk & mikken we op 100% klanttevredenheid. Voor het reinigen & ontmossen van daken bent u bij Fermclean aan het juiste adres. Niet enkel reinigen wij uw dak. Naast het reinigen en ontmossen van daken brengen we ook preventief een beschermlaag aan om de terugkerende vervuiling of mos zoveel mogelijk te voorkomen.

Terrasonderhoud: reiniging en ontmossen

Wegens invloeden van natuur geraakt uw terras, vaak tijdens de winter door o.a. gebrek aan zon, bevuilt met (groene) aanslag zoals algen en andere zaken die weer en wind met zich meebrengen. Wil je graag uw terrasvloer laten reinigen door een professional met eco-vriendelijke producten? Doe dan beroep op Fermclean! 

Op zoek naar professionele schoonmaakservice in Limburg of de Kempen? Bel naar Fermclean! Wij zijn actief tot ongeveer 40Km rond Leopoldsburg. Bvb Mol, Geel, Balen, Ham, Tessenderlo, Westerlo, Lommel, Meerhout etc!